Често Задавани Въпроси

НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ДИЕТА

Не вярваме в диети и нека го приемем – те не действат. Препоръчваме ви да опитате да ядете по три здравословни хранения на ден, но няма нужда да сте на строга диета.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ

Slimmy ще ви осигури толкова много енергия! Вие не само ще отслабнете, но и ще се чувствате по-активни и готови за действие. Освен това, ще подобри настроението ви.

СЛЕДЕТЕ НАПРЕДЪКА СИ

Правете си снимки и следете напредъка си. Това ще ви мотивира и ще ви помогне да разберете как се променя тялото ви благодарение на Slimmy.

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ

Дори и след постигане на целта си, много хора винаги държат под ръка опаковка или две от Slimmy, за всеки случай. Това е чудесен начин да контролирате апетита си по време на стресиращи ситуации, почивки и т.н.

ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Как действа Slimmy?

Slimmy е изцяло натурална хранителна добавка за отслабване, която съдържа комбинация от активни съставки и витамини. Ключова съставка в Slimmy е Глюкоманан. Това вещество намалява апетита и помага на метаболизма ви. Благодарение на неговия ефект, вие ще свалите нежеланите килограми и ще постигнете красив силует.

2. Действа ли наистина Slimmy?

Да, слими е 100% ефективен и ще ви помогне да отслабнете бързо. Разгледайте акоментарите ан доволните ни клиенти.

3. Колко дълго мога да приемам Slimmy?

Може да консумирате този продукт докато не постигнете целта си. Резултатите може да варират при различните хора.

4. Безопаен ли е Slimmy?

Slimmy е 100% натурален и безопасен продукт. Неговата формула е специално създадена за да ви осигури висококачествени вещества и витамини, които ви помагат да отслабнете по естествен начин. Този продукт не причинява никакви странични ефекти.

ДОСТАВКА

1. Колко време отнема доставката?

След като направите поръчка на сайта ни, наш служител ще се свърже с вас за да потвърди поръчката ви. Доставяме до всички Европейски страни в рамките на 4-5 работни дни

2. Как да проследя поръчката си?

Винаги можете да се свържете с нас, ако имате някакъв проблем с доставката на поръчаните продукти. Ще получите цялата нужна информация за да проследите поръчката си.

ХРАНЕНЕ

1. Съдържа ли Slimmy кофеин или разхлабителни?

Slimmy не съдържа разхлабителни и кофеин. Той е 100% натурален продукт, без никакви изкуствени стимуланти.

2. Мога ли да приемамSlimmy ако съм бременна, кърмя или приемам лекарства по предписание?

Най- добре е да се консулитирате с личния си лекар преди да приемате Slimmy ако сте бременна, кърмите или приемате лекарства по предписание.

3. Какво да ям докато приемам Slimmy?

Не е нужно да спазвате определена диета когато приемате Slimmy. Препоръчваме ви да се храните здравословно по три пъти на ден. Ще се чувствате заситени с по-малко храна, благодарение на потискащия глада ефект на Slimmy.